You are currently viewing Plej hunden efter vandreturen

Plej hunden efter vandreturen

Alle har brug for pasning og pleje, vi mennesker bruger en del tid på at pleje os selv og vores hår for at bevare dets glans, fylde og sundhed samt komme af med skæl. Heldigvis er håret ikke så stort for de fleste, hvilket gør det overskueligt at pleje.

Forestil dig i stedet at have ti gange så meget hår, sådan er det for vores tætteste allierede, hunden. Derfor er det vigtigt ikke at glemme dens behov for renselse af pelsen, du kan eventuelt benytte skæl shampoo, som er en vigtig del til pelsens sundhed og hundens velvære.

Vigtigheden i at pleje pelsen

Hundens velvære er afhængig af ikke at blive påvirket af skæl eller snavs som kan skabe irritationer som kløe for hunden. Det er forskelligt hvor meget pleje din hund skal bruge, det afhænger blandt andet af racen, størrelsen og længden på håret. Dog har alle hunde brug for nogen form for pleje, derfor er det godt en gang imellem at give din hund et bad, det vil den elske!

Efter at hunden har været ude at lege og løbe rundt i naturen under en længere periode, kan man forestille sig hvor meget snavs pelsen har optaget. Det er derfor nødvendigt at rense pelsen for at opnå en sund og frisk pels til en sund og frisk hund. Pelspleje er desuden med til at forebygge at hunden fælder eller har skæl.

Hvilken shampoo skal jeg vælge?

Som sagt er valg af produkterne afhængig af hvilken hund du har og hvilken effekt du ønsker at opnå. Døjer din hund med skæl er det oplagt at benytte sig af en skæl shampoo som kan fjerne problemet og styrke huden samt pelsen, så skal din hund ikke længere mærke til det. Ud over skæl shampoo findes der et utal af forskellige slags shampooer med vær sin effekt, så du kan finde det perfekte produkt som, opfylder din hunds behov.

De fleste shampooer er beregnet til at blive brugt i sammenhæng med vand, på den måde kan du give hunden et dejligt bad som du selv kender det, og bruge din valgte shampoo type. Et godt råd er at børste pelsen først så løse hår fjernes, derefter skal du blot vaske hunden i lunken vand og massere shampooen godt ind i pelsen.

Leave a Reply