You are currently viewing Bliv klar til cruise med god massage

Bliv klar til cruise med god massage

Massage er bare en fantastisk ting. Og det kan gør så meget godt for så mange ting i kroppen. Skal du på cruise eller anden rejse, så kan en gang massage gøre dig helt klar. Hos Martin Lambrech er mulighederne mange og der er helt sikkert også mulighed for at få at du får det, der kan gøre dig rejseklar.

Hvordan kan massage gøre dig rejseklar?

At få foretaget massage er godt for rigtig mange ting. Ved massage æltes musklerne, og der løsnes godt op. Det kan give ro, en lavere puls og et lavere blodtryk og have en effekt overfor stress, depression og angst. Via massage øges blodcirkulationen, der kan have rigtig mange gode effekter. Du kan opnå god restitution og få fjernet smerter og meget andet ved massage. Men der er forskel på massage, og du skal gøre dig det klart, hvad der kan give dig overskud inden din rejse.

ML Massage And Beauty

En oplagt sted at søge hen for at få en god massage inden du skal afsked på rejse, er til Vordingborg. Martin Lambrech står bag, og er indehaver af ML Massage And Beauty, der findes i den sydsjællandske by. Martin Lambrech er familiefar, har en professionsbachelor i socialpædagogik og så er han RAB registret massør. Du kan altid tage kontrakt til ML Massage And Beauty og få en snak om behov og ønsker. Du kan vælge mellem 20 forskellige behandlingsformer plus service i afdelingen med skønhedsklinik. Og det hele er placeret centralt i Vordingborg og dermed let at komme til, så du kan nå det inden du skal rejse.

Priserne

Når du bestiller tid hos ML Massage kan du bestille enten 30 minutters behandling eller 55 minutters behandling. Du kan få rådgivning om hvad der er bedste for dig. Prisen for både 30 minutters behandling og 55 minutters behandling burde være nogenlunde overkommelig for budgettet.. Altså overkommelige priser, så du stadig har et rejsebudget.

Glade kunder

Via website og facebook for ML Massage fremgår det at stedet har masser af tilfredse kunder. Og det er altid en god ide, at tjekke kundeudtalelserne ud inden du vælger et sted til din massage. “Martin har været så god til at imødekomme mig, og finde den rette behandling som passer til mig, skriver Katrine Beckmann. “Kan 100% anbefale”, skriver Hanne Nielsen. Irine Karlsen skriver blandt andet: “kan varmt anbefale ML Massage”. Så du kan med ro i maven bestille en tid til massage hos ML Massage, og få det rette overskud inden din næste rejse.

Leave a Reply