You are currently viewing Vil du gerne på cruise i Danmark?

Vil du gerne på cruise i Danmark?

Måske tænker du, at cruise er forbeholdt Caribien og lignende steder. Måske synes du endda, at det er pinligt at spørge, om du ikke kan komme på et cruise lidt tættere på Danmark. Men sådan behøves det slet ikke være.

Faktisk kan du tage på cruise lige her i Danmark. Du kan nemlig besøge Nakskov Fjord, hvor du kan komme på krydstogt med postskibet. Det er en helt fantastisk mulighed for dig, der elsker skøn natur og lokalhistorie. Du kan læse mere om cruiset lige her.

Alt dette kan du opleve på krydstogtet

Når du tager på cruise ved Nakskov Fjord, kommer du med postskibet, der skal levere post til de omkringliggende øer. Det er i sig selv en oplevelse. Under turen vil skibet lægge til kaj ved henholdsvis Slotø, Vejlø, Enehøje og Barneholm. Her får du også mulighed for at gå i land og opleve den skønne natur på de små øer.

Vælg selv hvilken sejltur, du vil på

Når du tager på krydstogt, har du også mulighed for at vælge blandt flere forskellige ture. Du kan blandt andet tage på tur ved solnedgangstid, hvor du kan nyde den pæne sol fra skibet af. Der er også mulighed for, at du kan tage på en såkaldt barbeque cruise. Læs mere her, hvis du mangler ideer til, hvad du ellers kan foretage dig i din fritid.

Husk at medbringe de rette ting

Hvis du bestiller et cruise, er det naturligvis vigtigt, at du pakker de rigtige ting. Du bør altid medbringe tøj, der er både vand- og vindtæt. Ligesådan skal du også selv sørge for mad og drikkevarer, da der ikke er noget cafeteria eller lignende om bord. Book i god tid, hvis du vil have en plads

Leave a Reply